O nama Proizvodi Galerija Pčelinjak Kako do nas Kontakt
 

PROIZVODI

MEDVJEĐI LUK (CRIJEMUŠ)
Med veoma ugodne arome i okusa, iako biljka Medvjeđi luk izrazito miriše na luk češnjak. Pozitivno djeluje kod arterioskleroze, visokog krvnog tlaka, pomaže iskašljavanju, …

Med od medvjeđeg luka (Cremuš)

ŠUMA
Med sa jele i smreke bogat mineralima i veoma ukusan. Preporuča se za dišne putove, a i popravljanje krvne slike, pogotovo željeza u krvi.

Med od šume

LIVADA
Veoma fin aromatičan med od 1000 cvjetova. Pomaže kod bolesti želudca, niskog krvnog tlaka, probavnog trakta, a koristi se i kod pripreme mednih pripravaka.

Med od livade


Med od gloga

GLOG

I kao biljka gloga i ovaj med pozitivno utječe na rad srca i krvotoka.

MješavinaMJEŠAVINA
Kombinacija meda, peluda i propolisa. Preporuča se za podizanje imuniteta, poboljšanje krvne slike, otklanjanje umora, za čišćenje organizma te kao preventiva za bolesti prostate.

PELUD
Proizvod u kojem se nalaze u potpunoj ravnoteži svi sastojci potrebni za život. Od bjelančevina, vitamina, amino-kiselina, minerala, masti i mnogih drugih.
Povoljno djeluje kod niza bolesti, a i dijabetičari ga mogu koristiti bez straha. Stručnjaci za apiterapiju tvrde da se postepenim unosom u organizam mogu liječiti alergije.

 


Pčelinji melemPČELINJI MELEM
Pripravak na bazi maslinovog ulja i djevičanskog voska. Regenerira kožu, odličan balzam za suhe usne, a pokazao se dobar lijek za hemoroide.
PropolisPROPOLIS
Mješavina smolastih materija koju pčele skupljaju sa kore i pupoljaka drveća i šiblja.  Lijek budućnosti pošto se zna da ubija viruse, bakterije i gljivice. Izuzetno djelotvoran kod gnojnih upala na koži, u ustima i ždrijelu.

Medovača Medovača Medica

MEDOVAČA
Rakija od čistog meda, pitka i finog okusa.

MEDICA
Rakija izuzetne arome i punog okusa.


Vezmar - obiteljska proizvodnja meda
Janja Gora 154
47304 Plaški
tel.:+385 47 892 14 26
mob.: +385 98 175 54 79